lørdag 2. august 2008

Bursdagskort.Et bursdagskort jeg laget sist uke.
Her har jeg brukt collagebilde fra Lisa`s Altered Art Collage Images, en rund coaster, pyntepapir fra K&Company, gammelt notepapir, Retro blomster punch og Fiskars border punch.

8 kommentarer:

Unknown sa...

Gratulerer med blogg! ;-) Jeg skal legge deg til listen i min blogg, også kommer jeg innom med jevne mellomrom for å titte!

Det kortet ditt er fantastisk vakkert!

Åshild sa...

Så supert at du har fått deg blogg, Anita! Grattis :) Og jeg er så heldig å være mottakeren av dette nydelige kortet (tror jeg, for jeg ser nemlig bare et kryss der hvor bildet skal være, men etter beskrivelsen å dømme, så tror jeg det er bursdagskortet jeg fikk... *fnis*). Tusen takk for en koselig stempelkveld, forresten. Håper ikke det blir så alt for lenge til neste gang :)

Klem

Åshild sa...

Nå ser jeg bildet! Og det er kortet jeg fikk :)

Unknown sa...

Jeg har gitt deg en award i bloggen min. :-)

Ruth sa...

Gratulerer med kjempefin blogg! Og nydelig kort som vanlig du har laget! Er litt spent på resultatet av det du laget på tirsdag ;) :) Legger deg til i bloggen min, håper det er ok...:)

Else Irene sa...

Hei Anita :)

Gratulerer med ny blogg!! Så flott at alle kan få se de lekre kreasjonene dine :) Du er på linklista mi ;)

Ønsker deg en fin lørdagskveld :)

Klem, elsi

HegeT sa...

Gratulerer med ny blog.
Og kortet som åpner den var jo bare helt superflott.!!!....

Har linket til deg i bloggen min jeg, hvis det er greit...

Klem
HegeT

Nina I. sa...

Gratulerer med ny blogg Anita!! Denne kommer jeg nok til å besøke ofte. Så du må bare passe på å oppdatere*hihi* Nydelig kort til Åshild, som jeg har vært så heldig å sett irl. Skikkelig lekkert og gjennomført, som alt du lager!!!!

Ønsker deg ei fin og kreativ helg!

Klem